Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Harsányi Ház
Cím: 4455 Tiszadada, Ifjúsági út 6.Email: harsanyinee@freemail.hu
Telefon: (06-30)546-6991Gps: 47.16249466 , 19.50330353

Bemutatkozás

Harsányi- Üdülõház, három napraforgó minõsítéssel.
Szabolcs-Szatmár Bereg megyében a felsõ-Tiszavidékén Tiszadadán csendes falusi környezetben található. 1930-ban épült és 2008-ban felújított ház.
Zárt területen füves udvar, parkolási lehetõség, gyermekbarát (kiságy etetõszék, hálos járóka, homokozó) és állatbarát, valamint mozgáskorlátozottaknak akadályment0es környezet.
Az üdülõ-házban három egybenyíló szoba van, a harmadik a belsõ teraszra nyílik. Ebédlõ 9 személyes asztallal, fürdõszoba zuhany kabinnal a WC külön.
A belsõ fõzési lehetõség jól felszerelt konyha: két fõzõlapos gáz-rezsó, mikrohullámú sütõ, kávé-tea fõzõ, kenyérpirító, edények tálalási és más kiszolgáló eszközök.
Külsõ terasz mellett grillezés, sütés és bográcsozáshoz tûzrakó hely is áll a kedves vendégek rendelkezésére.
Látnivalók: Helyben a Táj –ház”, Hagyományok háza állandó és idõszakos kiállítással. Állandó kiállítások:Till Aran gipszbõl készül szobor kiállítása, valamint. Holló László festõ mûvész kiállítása. Séta a Tisza partján horgászati és pihenési lehetõség. A házi gazdától népmûvészeti fortélyokat is tanulhatnak pl. kukoricacsuhéból figurák, babák készítése illetve szalma fonására is van lehetõség.
A környéken kerékpárral is megközelíthetõ, pár kilométer.
Tiszadob: Andrássy –kastély és bukszus labirintus csodálata.
Tiszavasvári: strandfürdõ, Vasvári Pál Emlékkiállítás,
Tokaj: borvidék központja.
Nyíregyháza: a belváros szépsége, a Sóstó- skanzen és az Állatpark (Sóstó ZOO) látványosságai.IFőoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink